PRESENTACIÓ LLIBRE

Dimarts

LLIBRES

GERARD VILARDAGA



Dissabte 5 d'abril 2014
20:00 h - LLIBRERIA QUATRE CANTONS BERGA


    Konvent i el Centre d'estudis Josep Ester Borràs presenten el llibre de GERARD VILARDAGA CUNILL

           Dimarts és la continuació de l'obra poètica de Gerard Vilardaga iniciada un diumenge a mig camí entre Berga i Cal Rosal, els versos d'aquest llibre s'han passejat per bars, festivals de música, teatres i lavabos del panorama més lumpen de l'escena catalana. Una poesia sincera de crostes i cicatrius que s'esgargamellen on faci falta, vestides de gala o vestides desvestides. Dimarts en el fons és una qüestió de creences i oracions, l'evangeli personal del seu autor.

          És llicenciat en antropologia, diplomat en treball social i educador. La seva primera incursió literària en solitari fou "El convent del tèxtil: Biografíes mínimes" (Edicions de l'Albí), llibre que recull el testimoni de les dones vinculades a una colònia tèxtil del Berguedà. Alhora, ha estat coautor del documental "Ciutat abadonada" (U.B 2007).
    També s'ha endisat en el món de la narrativa "IB6123 i altres contes" (Editorial Tria). Després del poemari "Diumenge" (C.E.J.E.B i Konvent) persisteix a continuar la setmana més desordenada amb aquest nou llibre. Mentrestant
segueix fent fotos, escrivint i llegint en veu alta per bars, teatres i festivals.





Comentaris